Салат “Качан капусти”

Салат "Качан капусти"

Пропонуємо Вашій увазі дуже красивий і ніжний салат, який стане прикрасою будь-якого святкового столу і відразу зацікавить ваших гостей. Тим більше, салат “Качан капусти”. Крім цього такий салат зазвичай готують на весілля і підносять молодим.

Вихід: 4-6 порції

Час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти для салату “Качан капусти”

куряча грудка (філе) – 1 шт.
олія – для смаження
картопля відварна “в мундирі” – 2 шт.
яйця – 2 шт.
ріпчаста цибуля – 1/2 шт.
мариновані печериці – 70 г
мариновані огірки – 3 шт.
майонез – до смаку
листя салату – 1 упаковка

Приготування салату “Качан капусти”

Розігріти в сковороді олію, обсмажити курячу грудку з двох сторін до готовності, злегка остудити.

Картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Яйця відварити, нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і покласти в миску.

З грибів злити маринад, нарізати їх кубиком і додати до решти інгредієнтів. Курку нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Огірки нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Заправити салат майонезом, якщо необхідно трохи підсолити.

На листя викласти салат, руками сформувати його в кулю, змастити тонким шаром майонезу.

Зверху салат оформити листям, що залишилося. Подати салат до столу.

Приготування салату з капусти: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: