Пропонуємо Вашій увазі дуже красивий і ніжний салат, який стане прикрасою будь-якого святкового столу і відразу зацікавить ваших гостей. Тим більше, салат “Качан капусти”. Крім цього такий салат зазвичай готують на весілля і підносять молодим.
Вихід: 4-6 порції
Час приготування: 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти для салату “Качан капусти”
куряча грудка (філе) – 1 шт.
олія – для смаження
картопля відварна “в мундирі” – 2 шт.
яйця – 2 шт.
ріпчаста цибуля – 1/2 шт.
мариновані печериці – 70 г
мариновані огірки – 3 шт.
майонез – до смаку
листя салату – 1 упаковка
Приготування салату “Качан капусти”
Розігріти в сковороді олію, обсмажити курячу грудку з двох сторін до готовності, злегка остудити.
Картоплю очистити, нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Яйця відварити, нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і покласти в миску.
З грибів злити маринад, нарізати їх кубиком і додати до решти інгредієнтів. Курку нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Огірки нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Заправити салат майонезом, якщо необхідно трохи підсолити.
На листя викласти салат, руками сформувати його в кулю, змастити тонким шаром майонезу.
Зверху салат оформити листям, що залишилося. Подати салат до столу.