Салат з яблук і мандаринів з горіхами

Салат з яблук і мандаринів з горіхами

Мандарини підвищують апетит, покращують травлення, мають протизапальну і загальнозміцнюючу дію. Їх калорійність становить 38-52 ккал на 100 г (залежно від вмісту цукру), тому ці фрукти можна рекомендувати тим, хто хоче схуднути.

Інгредієнти

мигдаль або горіхи волоські – 100 г.
яблука – 4 шт.
мандарини – 2 шт.
сметана, мацоні або йогурт вершковий – 4 ст. ложки
цукрова пудра – 4 ст. ложки
м’ята – 2-3 гілочки

Вихід – 4 порції

Час приготування – 25 хвилин

Приготування салату з яблук і мандаринів з горіхами

Очищений мигдаль дрібно подрібніть ножем. Яблука очистіть від шкірки і насіння, розріжте кожне на 6 частин, потім наріжте їх скибочками. Мандарини очистіть від білих волокон і розділіть на частини.

Частину цукрової пудри збийте зі сметаною, мацоні або йогуртом.

Яблука змішайте з мандаринами і заправте сметаною, мацоні або йогуртом. Покладіть салат в вазочки або на десертні тарілки, посипте горіхами.

При подачі посипте десерт цукровою пудрою, що залишилася, і оформіть листочками м’яти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: