Салат з курячою грудкою і беконом “Майже Цезар”

Салат з курячою грудкою і беконом  "Майже Цезар"

Інгредієнти

куряча грудка – 1 шт.
бекон – 100 г.
пекінська капуста – 150 г.
помідори чері – 9 шт.
сухарики – 1 пачка
тертий сир – 2 ст. л.
часник – зубчик
рослинна олія для смаження
оливкова олія – 3 ст. л.
сік лимона -1 ст. л.
сіль і чорний мелений перець – за смаком

Приготування салату з курячою грудкою і беконом "Майже Цезар"

Грудку відварити і нарізати кубиками. Пластинки бекону розрізати навпіл і обсмажити.

Овочі вимити. Капусту нарізати на середні кусочки, помідори – навпіл. Змішати оливкову олію, сік лимона і, пропущений через прес, часник.

У салатник скласти курку, капусту, бекон і помідори, посолити, поперчити і полити заправкою. Викласти на тарілки і прикрасити сиром і сухариками.

Курячі грудки потрібно варити не більше 20 хвилин. А якщо грудки тоненькі або нарізані половинками, їм вистачить і 15 хвилин для приготування.

Подобається допис? Поділіться з друзями: