Салат з куркою, грибами і апельсинами

Салат з куркою, грибами і  апельсинами

Інгредієнти

мариновані гриби – 50 г.
апельсини – 2 шт.
варене куряче філе – 100 г.
зелений горошок – 4 ст. л.
зелень кропу
чорний мелений перець і сіль – за смаком
майонез – 2-3 ст. л.

Приготування салату з куркою, грибами і апельсинами

Куряче філе дрібно нарізати і обсмажити.

Апельсини розрізати навпіл і акуратно вийняти м’якоть. Мариновані гриби і м’якоть апельсина нашаткувати. Кріп подрібнити.

Змішати всі підготовлені інгредієнти, додати сіль, перець і майонез. Перемішати і викласти салат в половинки апельсинової шкірки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: