Поєднуючи непоєднуване іноді виходить дуже навіть смачне рішення, в даному випадку – салат. Дуже легкий, соковитий і яскравий салат з ніжною курячою грудкою, свіжими огірками і чорносливом – спробуйте, вам сподобається!
Вихід: 4 порції
Час приготування: 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти для салату з куркою і чорносливом
куряча грудка відварна – 400 г
яйця відварні – 3 шт.
свіжі огірки – 2 шт.
волоські горіхи – 100 г.
чорнослив без кісточок – 150 г
сир – 100 г.
майонез
сіль
Приготування салату з куркою і чорносливом
Свіжі огірки нарізати соломкою і викласти першим шаром, злегка присолити. Курку нарізати соломкою і покласти на огірки. Яйця натерти і покласти наступним шаром, злегка присолити. Змастити салат майонезом.
Заздалегідь підготувати чорнослив. Залити його окропом, дати постояти, потім воду злити, чорнослив нарізати і викласти наступним шаром.
Останній шар – тертий сир.
Горіхи подрібнити і посипати ними салат. Подати салат до столу.