Зміст
Інгредієнти
червона квасоля – 0,5 склянки
стручкова квасоля – 200 г.
морква – 2 шт.
болгарський перець – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
часник – 1 зубчик
винний оцет – 1 ст. л.
кунжутна олія – 2 ст. л.
соєвий соус – 2 ст. л.
сіль і зелень – за смаком
Приготування салату з квасолі, моркви і перцю "Чарівні боби"
Червону квасолю замочити в холодній воді на 3 години. Потім злити воду, залити окропом і відварити до готовності.
Стручкову квасолю промити і варити в підсоленому окропі 10 хвилин. Злити воду.
Моркву відварити, очистити і нарізати кружальцями. Перець очистити від насіння, видалити плодоніжки і нарізати кубиками.
Цибулю і зелень нашаткувати. Викласти підготовлені інгредієнти в салатник. Змішати пропущений через прес часник, соєвий соус, оцет, кунжутну олію. Заправити, посолити і перемішати салат.