Салат з салямі

Салат з салямі

Інгредієнти

салямі – 300 г.
гриби консервовані – 100 г.
помідори – 2 шт.
перець солодкий зелений – 2 шт.
цибуля зелена з головкою – 1 пучок
майонез – 4 ст. ложки
сметана – 2 ст. ложки
яйця перепелині варені – 8 шт.
паприка солодка – 1 ч. ложка
листя зеленого салату
сіль

Вихід – 4 порції

Приготування салату з салямі

Салямі і гриби наріжте тонкими скибочками, помідори – часточками, солодкий перець і цибулину – кільцями.

Підготовлені інгредієнти з’єднайте, посоліть.

Майонез змішайте зі сметаною і паприкою, заправте приготовленим соусом салат, поставте в холодильник на годину.

Блюдо вистелити листям зеленого салату, викладіть на них салат, оформіть його перепелиними яйцями і посипте рубаним зеленою цибулею.

Подобається допис? Поділіться з друзями: