Зміст
Інгредієнти
салямі – 300 г.гриби консервовані – 100 г.
помідори – 2 шт.
перець солодкий зелений – 2 шт.
цибуля зелена з головкою – 1 пучок
майонез – 4 ст. ложки
сметана – 2 ст. ложки
яйця перепелині варені – 8 шт.
паприка солодка – 1 ч. ложка
листя зеленого салату
сіль
Вихід – 4 порції
Приготування салату з салямі
Салямі і гриби наріжте тонкими скибочками, помідори – часточками, солодкий перець і цибулину – кільцями.
Підготовлені інгредієнти з’єднайте, посоліть.
Майонез змішайте зі сметаною і паприкою, заправте приготовленим соусом салат, поставте в холодильник на годину.
Блюдо вистелити листям зеленого салату, викладіть на них салат, оформіть його перепелиними яйцями і посипте рубаним зеленою цибулею.