Зміст
Інгредієнти
200 г маринованих грибів 2 середні цибулини (обсмажити) 2 середні картоплини (відварити в “мундирі”) 1 сира морква 300 г будь-якого вареного м’яса (можна язика) 250 г твердого сиру майонез
Приготування
Гриби дрібно нарізати, покласти в салатник. Цибулю нарізати і обсмажити на олії, дати охолонути і стекти маслу.
Укласти на гриби. Змастити соусом (сметана + майонез).
Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Змастити соусом.
Моркву натерти на крупній тертці, змастити. М’ясо нарізати маленькими шматочками й укласти на моркву, змастити соусом. Зверху натерти на крупній тертці сир.
Можна прикрасити скибочками лимона і зеленню.