Салат “Біла ніч”

Салат “Біла ніч”

Інгредієнти

200 г маринованих грибів
2 середні цибулини (обсмажити)
2 середні картоплини (відварити в “мундирі”)
1 сира морква
300 г будь-якого вареного м’яса (можна язика)
250 г твердого сиру майонез

Приготування

Гриби дрібно нарізати, покласти в салатник. Цибулю нарізати і обсмажити на олії, дати охолонути і стекти маслу.

Укласти на гриби. Змастити соусом (сметана + майонез).

Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Змастити соусом.

Моркву натерти на крупній тертці, змастити. М’ясо нарізати маленькими шматочками й укласти на моркву, змастити соусом. Зверху натерти на крупній тертці сир.

Можна прикрасити скибочками лимона і зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: