Зміст
Інгредієнти
500 г печериць свіжих 500 г курячого філе 500 г моркви 300 г сиру 4 варені яйця 2 шт. картоплі 2 шт. цибулі 2 упаковки майонезу
Приготування
Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості олії, поперчити і посолити.
Моркву стерти на тертці, підсмажити до готовності, посолити.
Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листям, поперчивши.
Картоплю відварити.
Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити.
Салат викладається шарами: картопля, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка.
Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленю.