Салат “Бонапарт”

Салат "Бонапарт"

Інгредієнти

500 г печериць свіжих
500 г курячого філе
500 г моркви
300 г сиру
4 варені яйця
2 шт. картоплі
2 шт. цибулі
2 упаковки майонезу

Приготування

Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості олії, поперчити і посолити.

Моркву стерти на тертці, підсмажити до готовності, посолити.

Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листям, поперчивши.

Картоплю відварити.

Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити.

Салат викладається шарами: картопля, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка.

Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленю.

Подобається допис? Поділіться з друзями: