Зміст
Інгредієнти
свинина – 500 гр картопля – 4 шт цибуля – 3 шт огірки солоні – 3 шт яйця – 4 шт сир – 200 гр майонез – за смаком огірок, кріп, листя салату – для прикраси
Приготування
Відваримо м’ясо, картоплю, яйця. М’ясо дрібно поріжемо, половину викладемо на блюдо з розкладеними листям салату і змащуєм майонезом.
Цибулю дрібно поріжемо, заллємо водою на хвилин 15 і залишимо. Зіллємо воду і викладемо цибулю поверх м’яса, змащуєм майонезом.
Картоплю натремо на крупній тертці, викладемо поверх цибулі і змащуєм майонезом. Огірки дрібно поріжемо, викладемо на картоплю, зверху другу частину м’яса і змащуєм майонезом.
Яєчні білки натремо на дрібній тертці і викладемо на м’ясо, сир натремо на крупній тертці викладемо зверху, знову змащуємо майонезом.
Прикрасимо порізаним кільцями огірка і гілочкою кропу.