Зміст
Інгредієнти
гомілка куряча (копчена) – 2 шт яйце куряче (варене) – 3 шт сир твердий – 150 г крекер (солоний) – 8-12 шт яблуко (зелене) – 1 шт цибуля ріпчаста – 1 шт майонез
Приготування
Салат робимо шарами.
Гомілку звільнити від кісток, м’ясо нарізати кубиками, викласти на блюдо, змастити майонезом.
Дрібно нарізана цибулина, змастити майонезом.
Тертий сир, присмачити майонезом.
Очищене від шкірки, натерте яблуко, змастити майонезом.
Натерти на тертці крекер, змастити майонезом.
Прикрасити тертими яйцями та майонезом.
Поставити в холодильник, добре остудити, дати салату просочитися.