Салат із язика

Салат із язика

Інгредієнти

1 язик
2 морквини
1 баночка кукурудзи
4 картоплини
1 солоний огірок
2 яйця
3/4 склянки майонезу зі сметаною
зелень
сіль за смаком

Приготування

Язик промивають і варять разом з почищеними картоплею і морквою з додаванням солі.

Зварений до готовності язик кладуть у холодну воду, негайно очищають від шкіри, нарізають тонкими скибочками, а овочі і соловий огірок — дрібними кубиками.

Усі підготовлені продукти змішують, поливають майонезом зі сметаною, знову перемішують, викладають на блюдо або в салатник, посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки і прикрашають нарізаними, звареними круто яйцями.

Подобається допис? Поділіться з друзями: