Салат “Мехіко”

Салат “Мехіко”

Інгредієнти

200 г ковбаси копченої
1 банка кукурудзи консервованої
2 стручки зеленого болгарського перцю
200 г гострого сиру
3 помідори
1 цибулина
базилік
2 зубки часнику
майоран
1 ст. ложка яблучного оцту
3 ст. ложки олії маслинової
паприка, сіль

Приготування

Відцідити у друшляку кукурудзу. Помідори нарізати кубиками, болгарський перець — довгими смужками. Почистити і дрібно посікти цибулю. Ковбасу нарізати скибками. Приготувати соус із солі, товченого часнику, перцю, оцту і маслинової олії. У миску покласти кукурудзу, помідори, перець, цибулю і ковбасу.

Додати сир, порізаний кубиками, залити соусом, додати майоран і базилік. Усе ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин, а потім розділити на порції і подати. Салат можна прикрасити зеленню петрушки, кропу, кінзи або базиліку і посипати консервованою кукурудзою та горошком. За бажанням його можна подавати на листках зеленого салату.

Подобається допис? Поділіться з друзями: