Зміст
Інгредієнти
200 г ковбаси копченої 1 банка кукурудзи консервованої 2 стручки зеленого болгарського перцю 200 г гострого сиру 3 помідори 1 цибулина базилік 2 зубки часнику майоран 1 ст. ложка яблучного оцту 3 ст. ложки олії маслинової паприка, сіль
Приготування
Відцідити у друшляку кукурудзу. Помідори нарізати кубиками, болгарський перець — довгими смужками. Почистити і дрібно посікти цибулю. Ковбасу нарізати скибками. Приготувати соус із солі, товченого часнику, перцю, оцту і маслинової олії. У миску покласти кукурудзу, помідори, перець, цибулю і ковбасу.
Додати сир, порізаний кубиками, залити соусом, додати майоран і базилік. Усе ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин, а потім розділити на порції і подати. Салат можна прикрасити зеленню петрушки, кропу, кінзи або базиліку і посипати консервованою кукурудзою та горошком. За бажанням його можна подавати на листках зеленого салату.