Зміст
Інгредієнти
печінка куряча – 350 гр. мариновані огірки – 10 шт. варені яйця – 5 шт. морква – 4 шт. цибуля – 4 шт. майонез – 200 г.
Приготування
Печінку телячу відварити, потім натерти на крупній тертці, куряча м’якша, її можна порізати дрібною соломкою.
Огірочки нарізати дрібними кубиками.
Моркву відварити і натерти на крупній тертці.
Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору.
Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на крупній тертці.
Жовтки залишити для прикраси.
Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:
- Печінка 1/2 порції, промазати майонезом
- Цибуля смажена 1/2 порції
- Огірочки мариновані 1/2 порції
- Морква, промазати майонезом
- Білки, промазати майонезом
- Печінку, що залишилася, цибулю, огірочки промазати густо майонезом
- Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.