Салат з ковбасою та сухариками

Салат з ковбасою та сухариками

Інгредієнти

500 г білокачанної або пекінської капусти
3 невеликих помідора
250 г копченої ковбаси
1 цибулина
200 г сухариків
пару гілочок петрушки (для прикраси)

Для заправки

100 г майонезу
1/2 ч. ложки меленого перцю
сіль за смаком

Приготування

Нашаткувати білокачанну капусту тонкою соломкою, пекінську – неширокими ( 0,5-1 см) смужками. Нашатковану білокачанну капусту перед додаванням в салат краще посолити і злегка обминути, щоб вона була більш соковита і м’яка. У помідор вирізати середину і нарізати невеликими скибочками. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. Ковбасу – соломкою.

Всі інгредієнти з’єднати, додати майонез, сіль, перець і перемішати. Якщо використовувати готові магазинні сухарики, в салат можна не додавати сіль, якою завжди з надлишком в снеках. Перед подачею помістити салат на 15-30 хв. в холодильник. Посипати рубаною петрушкою або прикрасити гілочками.

Подобається допис? Поділіться з друзями: