Зміст
Інгредієнти
500 г білокачанної або пекінської капусти 3 невеликих помідора 250 г копченої ковбаси 1 цибулина 200 г сухариків пару гілочок петрушки (для прикраси)
Для заправки
100 г майонезу 1/2 ч. ложки меленого перцю сіль за смаком
Приготування
Нашаткувати білокачанну капусту тонкою соломкою, пекінську – неширокими ( 0,5-1 см) смужками. Нашатковану білокачанну капусту перед додаванням в салат краще посолити і злегка обминути, щоб вона була більш соковита і м’яка. У помідор вирізати середину і нарізати невеликими скибочками. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. Ковбасу – соломкою.
Всі інгредієнти з’єднати, додати майонез, сіль, перець і перемішати. Якщо використовувати готові магазинні сухарики, в салат можна не додавати сіль, якою завжди з надлишком в снеках. Перед подачею помістити салат на 15-30 хв. в холодильник. Посипати рубаною петрушкою або прикрасити гілочками.