Зміст
Інгредієнти
1 відварене куряче філе 1 картопля 1 плавлений сирок 1 банка консервованої кукурудзи печериці свіжі
Оформлення
2 варених яйця 1 червоний перець 1 варена морква 5 ст. л. соку червоної капусти спеції для аджики
Приготування
Відокремити білки варених яєць від жовтків.
Потерти білки на тертці, замочити в капустяному соку, відклавши трохи для оформлення.
У блендері перемолоти перець, додати оливкове масло і спеції для аджики за смаком, ретельно перемішати.
На тертці потерти картоплю, дрібно нарізати і обсмажити гриби, дрібно нарізати курку.
На плоске блюдо у формі трьох ялинкових іграшок викласти картоплю, змастити його майонезом, потім шар курки, гриби, майонез, консервована кукурудза, тертий сир, майонез.
Зверху ялинкові іграшки прикрасити відкладеними білими і синіми білками (вимоченими в капустяному соку), аджикою, тертою морквою.
Перед подачею на новорічний стіл прибрати салат з куркою і грибами.