Зміст
Інгредієнти
Для тіста
куряча грудка – 1 шт. яйця – 2 шт. картопля – 2 шт. помідори черрі – жменя салатний мікс за смаком олія для смаження сіль і чорний мелений перець за смаком
Для заправки
оливкова олія – 3 ст. ложки лимонний сік (або винний оцет) – 1 ч. ложка зерниста гірчиця – 1 ч. ложка сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування
Приготуйте заправку: збийте виделкою гірчицю і лимонний сік, потім, продовжуючи збивати, потроху додавайте оливкове масло. Приправте сіллю і перцем.
Картоплю почистіть і поріжте кружками. Обсмажте картоплю з усіх боків на олії.
Курячу грудку змастіть олією, приправте сіллю і перцем і обсмажте на грилі (або сковороді-гриль).
Відваріть яйце пашот.
Столову ложку заправки додайте до картоплі, перемішайте і викладіть її на тарілку. У мисці з’єднайте салатні листя і помідори черрі, нарізані половинками або четвертинками, додайте більшу частину заправки, перемішайте і викладіть в тарілку поверх картоплі. Курячу грудку наріжте тонкими скибочками, викладіть на салатні листя, в середині розмістіть яйце пашот і полийте залишками заправки.