Вінегрет по-східному

Вінегрет по-східному

Вихід – 10 порцій

Час приготування – 20 хвилин

Інгредієнти:
картопля варена – 3 шт.
морква варена – 2 шт.
буряк варений – 1 шт.
капуста квашена – 500 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
олія – 100 г.
квасоля червона варена – 1/2 склянки
зелень кропу – 1 пучок
сіль

Приготування вінегрету по-східному
Буряк, моркву і картоплю наріжте дрібними кубиками. Цибулю і капусту дрібно подрібніть.

Буряк заправте частиною олії, перемішайте і витримайте 5 хвилин. Додайте картоплю, моркву, цибулю, квасолю і капусту. Заправте олією, перемішайте і при необхідності посоліть.

Викладіть вінегрет в салатник, посипте дрібно рубаною зеленню кропу і подавайте.

Подобається допис? Поділіться з друзями: