Секрет приготування хлібних “кришечок”

Секрет приготування хлібних “кришечок”

Особливо смачними виходять страви, які готують під «кришечками» з тіста. Можна приготувати тісто двома способами.

Інгредієнти на 4 порції

1-й варіант

1 стакан кефіру
1 яйце
100 г маргарину
1/2 чайної ложки цукру
1/2 чайної ложки харчової соди
пшеничне борошно
сіль

2-й варіант

3 склянки пшеничного борошна
1 яйце
1 стакан води, сіль

Приготування

Із зазначених продуктів замісити круте тісто, розкачати з нього кружки за розміром горлечок горщиків.

Змастіть горлечка посуду яйцем, потім щільно закрийте кружечками тіста.

Готуйте страву під хлібними «кришечками» близько півгодини.

Якщо страва повинна готуватися довше, можна закрити горщики спочатку звичайними кришками, а потім – кружальцями з тіста.

Подобається допис? Поділіться з друзями: