Лінивий медовик

Лінивий медовик

Інгредієнти

печиво сухе – 2 кг.
молоко – 500 мл.
борошно – 50 гр.
цукор – 200 гр.
яєчні жовтки – 4 шт.
ванілін – 1 гр.
масло вершкове – 80 гр.

Приготування

Молоко ділимо на 2 рівні частини. Одну частину ставимо на повільний вогонь, в іншу додаємо борошно, цукор, жовтки, ванілін і все ретельно перемішуємо. Потім додаємо отриману суміш в закипіле молоко і доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Коли крем почне густіти додаємо вершкове масло. Після того як масло розтопиться варимо ще хвилину і знімаємо з вогню. Накриваємо пакетом або серветкою і чекаємо поки охолоне.

Потім викладаємо пласт печива і змащуємо кремом і так до тих пір поки не скінчиться крем.

Торт прикрашаємо крихтами печива. Ставимо на ніч у холодильник щоб просочився. Вранці вже можна їсти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: