Морквяний бісквітний рулет

Морквяний бісквітний рулет

Інгредієнти

450 г моркви
4 яйця
1 склянка цукрової пудри
1 ст.л. вершкового масла
3 ст.л. пшеничного або кукурудзяного борошна
1 ч.л. розпушувача

Крем

200 г сметани
2-3 ст.л. цукру

Приготування

Натерти моркву. Збити жовтки з 1 ст.л. олії і 1/2 склянки цукрової пудри. Додати борошно, трохи солі і розпушувача. Окремо збити білки, додаючи потроху залишилася цукрову пудру. Акуратно з’єднати 2 суміші і перемішати.

Вилийте тісто на лист з пергаментним папером, попередньо змащену маслом. Запікайте бісквіт в духовці при середній температурі 10-15 хвилин.

Поки бісквіт остигає, збийте сметану з цукром. Остиглий бісквіт намажте кремом і поверніть рулетом. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою.

Подобається допис? Поділіться з друзями: