Зміст
Інгредієнти
450 г моркви 4 яйця 1 склянка цукрової пудри 1 ст.л. вершкового масла 3 ст.л. пшеничного або кукурудзяного борошна 1 ч.л. розпушувача
Крем
200 г сметани 2-3 ст.л. цукру
Приготування
Натерти моркву. Збити жовтки з 1 ст.л. олії і 1/2 склянки цукрової пудри. Додати борошно, трохи солі і розпушувача. Окремо збити білки, додаючи потроху залишилася цукрову пудру. Акуратно з’єднати 2 суміші і перемішати.
Вилийте тісто на лист з пергаментним папером, попередньо змащену маслом. Запікайте бісквіт в духовці при середній температурі 10-15 хвилин.
Поки бісквіт остигає, збийте сметану з цукром. Остиглий бісквіт намажте кремом і поверніть рулетом. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою.