Торт “Нірка крота”

Торт “Нірка крота”

Інгредієнти

Тісто

0,5 банки згущеного молока
1 склянка цукру
пакетик розпушувача (або 1 ложечка соди)
2 яйця
4-5 столових ложок какао
1 склянка сметани
1,5 склянки борошна

Крем

0,5 л. вершків 33-35% жирності
цукрова пудра за смаком
пакетик закріплювача для вершків (якщо ви впевнені у вершках, що вони хороші і не опаде – то не треба його додавати)
банани 3-5 штук

Приготування

Змішати борошно з розпушувачем, цукром, какао.

Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати.

Випікати в змащеній формі, в духовці при температурі 180 градусів.

Корж повинен охолонути. Потім треба вибрати середину.

Банани розрізати навпіл уздовж і укласти щільно на корж.

Збити вершки з цукровою пудрою.

Вершки викладаємо на банани – так, щоб вийшла велика шапка з вершків.

Зверху посипати крихтою з тієї частини коржа, яку вирізали.

В принципі торт готовий, але краще дати йому постояти пару годин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: