Зміст
Інгредієнти
Тісто
0,5 банки згущеного молока 1 склянка цукру пакетик розпушувача (або 1 ложечка соди) 2 яйця 4-5 столових ложок какао 1 склянка сметани 1,5 склянки борошна
Крем
0,5 л. вершків 33-35% жирності цукрова пудра за смаком пакетик закріплювача для вершків (якщо ви впевнені у вершках, що вони хороші і не опаде – то не треба його додавати) банани 3-5 штук
Приготування
Змішати борошно з розпушувачем, цукром, какао.
Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати.
Випікати в змащеній формі, в духовці при температурі 180 градусів.
Корж повинен охолонути. Потім треба вибрати середину.
Банани розрізати навпіл уздовж і укласти щільно на корж.
Збити вершки з цукровою пудрою.
Вершки викладаємо на банани – так, щоб вийшла велика шапка з вершків.
Зверху посипати крихтою з тієї частини коржа, яку вирізали.
В принципі торт готовий, але краще дати йому постояти пару годин.