Торт “Королівський”

Торт “Королівський”

Інгредієнти

Коржі

1-й корж

2 жовтки
1/3 ст. цукру
100 гр вершкового масла
0,5 ч.л. соди – погасити оцтом
1 ст. борошна

2-й корж

2 білка
2/3 ст. цукру
0,5 – 1 ст горіхів

Крем

0,5 банки згущеного молока
150 гр вершкового масла

Приготування

1-й корж: Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплене вершкове масло, гашену соду і борошно.

Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин. Вийде 4 коржа.

2-й корж: Збити білки з цукром, як для безе. Горіхи порізати крупно. На сковорідці руками розмазати тісто, посипати горіхами (і втиснути в тісто) і змастити білковим кремом.

Пекти кожен корж (десь 180 градусів, ви дивитеся по своїй духовці) 12-15 хвилин, до рум’яного кольору безе. Так печемо всі 4 коржа.

Крем: Масло збити зі згущеним молоком. Готові остиглі коржі перемазати масляним кремом. Зверху посипати горішками.

Торт обов’язково повинен просочитися.

Подобається допис? Поділіться з друзями: