Зміст
Інгредієнти
Коржі
1-й корж
2 жовтки 1/3 ст. цукру 100 гр вершкового масла 0,5 ч.л. соди – погасити оцтом 1 ст. борошна
2-й корж
2 білка 2/3 ст. цукру 0,5 – 1 ст горіхів
Крем
0,5 банки згущеного молока 150 гр вершкового масла
Приготування
1-й корж: Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплене вершкове масло, гашену соду і борошно.
Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин. Вийде 4 коржа.
2-й корж: Збити білки з цукром, як для безе. Горіхи порізати крупно. На сковорідці руками розмазати тісто, посипати горіхами (і втиснути в тісто) і змастити білковим кремом.
Пекти кожен корж (десь 180 градусів, ви дивитеся по своїй духовці) 12-15 хвилин, до рум’яного кольору безе. Так печемо всі 4 коржа.
Крем: Масло збити зі згущеним молоком. Готові остиглі коржі перемазати масляним кремом. Зверху посипати горішками.
Торт обов’язково повинен просочитися.