Мандариновий торт

Мандариновий торт

Інгредієнти

5 великих мандаринів
1,5 склянки цукру
75 г вершкового масла
1 яйце
1 стакан кефіру
3 склянки борошна
сода
сіль

Приготування

Ретельно розтерти масло, цукор, яйце і в цю суміш влити склянку кефіру або кислого молока.

Додати мандарини, пропустивши їх через м’ясорубку разом з шкіркою (насіння видалити).

Додати трохи солі і розмішати. Суміш влити в борошно, збити, щоб не було грудочок, додати 1 чайну ложку соди, погашену в оцті.

Ще раз вимісити і викласти у форму, змащену маслом і посипану борошном або сухарями. Дати постояти 40 хвилин і випікати мандариновий торт на середній температурі.

Готовий торт змастити кремом і покрити мастикою.

Інший варіант прикраси мандаринового торта – за типом пирога: потрібно викласти очищені від шкірки половинки часточок мандаринів на верх торта разом з іншими фруктами (підійде ківі, полуниця, виноград) і залити готовим апельсиновим желе.

Подобається допис? Поділіться з друзями: