Зміст
Інгредієнти
мука – 1,5 стакана сметана – 1,5 стакана цукор – 1,5 стакана яйця – 3 штуки розпушувач для тіста – 3 чайні ложки мак – 50 грам курага – 100 грам горіхи волоські мелені – 0,5 стакана сметана – 500 грам цукор – 1 стакан цукор ванільний – 1 пакетик
Приготування
Всі інгредієнти для тіста з’єднати і гарненько вимішати. Розділити тісто на 3 частини. В одну додати горіхи, в іншу – мак, в третю – курагу (можна родзинки).
Коржі пекти в змащеній маслом формі або в силіконовій формі, яку попередньо скропити водою, при температурі 200 градусів на середньому рівні духовки хвилин 20-25. Готовність перевіряти дерев’яною шпажкою.
Зручно готувати не все тісто відразу, а по черзі коржі: спочатку 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 0,5 ст. борошна, 0,5 ст. сметани, 1 ч.л. розпушувача + добавка. Поки один корж печеться, замішуємо наступний і т.д.
Для крему збити сметану з цукром.