Час приготування: 1 година + охолодження
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
корж бісквітний – 1 шт.
Для мусу
йогурт – 450 г вершки густі – 250 г желатин – 1 ст. ложка цукор – 2 ст. ложки сік – 1 лимона цедра терта – 1 лимона
Для ягідного желе
ягоди – 600 г желатин – 2 ч. ложки
Приготування
Желатин для желе і мусу замочіть окремо до набухання. Потім розпустіть окремо на водяній бані.
Для ягідного желе 500 г ягід протріть, змішайте з цукром і желатином.
Бісквітний корж укладіть в вистелену харчовою плівкою роз’ємну форму і вилийте на нього частину желе. Охолодіть до застигання.
Для мусу йогурт змішайте з соком, цукром, половиною цедри і желатином. Додайте збиті вершки. Викладіть мус на застигле на бісквіті желе і охолодіть. Потім вилийте желе, що залишилося, і охолодіть.
При подачі оформіть торт ягодами, збитими вершками і листочками меліси.