Італійська закуска-антипасто, яку зазвичай подають перед основними стравами. Пропонується зробити таку смакоту на сніданок або перекус. Смачний бутерброд зарядить вас енергією або підтримає протягом робочого дня. Як варіант в якості начинки можна використовувати скибочки слабосоленої сьомги і томати, тоді у вас вийде брускета з сьомгою і томатами.
Вихід: 1 порція
Час приготування: 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти для брускети з баклажанами
чіабатта – 1 скибочка
домашній сир – 2 ст. л.
баклажани – 1/2 шт.
олія – для смаження
листя салату – 3 шт.
зернова суміш – 1 ч. л.
часник – 1 зубчик
Приготування брускети з баклажанами
Нарізати хліб тонкими скибочками.
Розігріти духовку до 200 градусів, підсушити хліб до золотистого кольору. Потім трохи остудити.
Баклажани нарізати тонкими скибочками. Обсмажити скибочки баклажана на сковороді в рослинному маслі до золотистого кольору. Злегка підсолити.
Хліб натерти часником. Намазати хліб сиром. Викласти скибочки баклажанів на сир.
Прикрасити брускету листям салату.
Посипати зерновою сумішшю і подати до столу.