Брускета з баклажанами

Брускета з баклажанами

Італійська закуска-антипасто, яку зазвичай подають перед основними стравами. Пропонується зробити таку смакоту на сніданок або перекус. Смачний бутерброд зарядить вас енергією або підтримає протягом робочого дня. Як варіант в якості начинки можна використовувати скибочки слабосоленої сьомги і томати, тоді у вас вийде брускета з сьомгою і томатами.

Вихід: 1 порція

Час приготування: 20 хвилин

Інгредієнти для брускети з баклажанами

чіабатта – 1 скибочка
домашній сир – 2 ст. л.
баклажани – 1/2 шт.
олія – для смаження
листя салату – 3 шт.
зернова суміш – 1 ч. л.
часник – 1 зубчик

Приготування брускети з баклажанами

Нарізати хліб тонкими скибочками.

Розігріти духовку до 200 градусів, підсушити хліб до золотистого кольору. Потім трохи остудити.

Баклажани нарізати тонкими скибочками. Обсмажити скибочки баклажана на сковороді в рослинному маслі до золотистого кольору. Злегка підсолити.

Хліб натерти часником. Намазати хліб сиром. Викласти скибочки баклажанів на сир.

Прикрасити брускету листям салату.

Посипати зерновою сумішшю і подати до столу.

Приготування брускети з баклажанами: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: