Печериці у вині

Печериці у вині

Інгредієнти

пецериці – 500 гр.
лимон для оздоблення – 1/24 шт.
цибуля зелена для оздоблення

Для маринаду

вино біле – 1/2 склянки
олія – 1 ст. ложка
оцет яблучний – 1 ст. ложка
перець духмяний – 6 горошин
листя лаврове, сіль – на смак

Для подання

олія (або майонез) – 1 ст. ложка

Приготування

Зварити маринад із вина, олії та оцту. Додати сіль, лаврове листя й духмяний перець. У киплячу рідину опустити свіжі печериці й проварити 20 – 25 хвилин. Потім залишити їх у маринаді в прохолодному місці на 3 – 4 дні.

Гриби викласти на тарілку, оздобити скибочками лимона та дрібно посіченою зеленою цибулею. Заправити олією або майонезом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: