Зміст
Інгредієнти
пецериці – 500 гр. лимон для оздоблення – 1/24 шт. цибуля зелена для оздоблення
Для маринаду
вино біле – 1/2 склянки олія – 1 ст. ложка оцет яблучний – 1 ст. ложка перець духмяний – 6 горошин листя лаврове, сіль – на смак
Для подання
олія (або майонез) – 1 ст. ложка
Приготування
Зварити маринад із вина, олії та оцту. Додати сіль, лаврове листя й духмяний перець. У киплячу рідину опустити свіжі печериці й проварити 20 – 25 хвилин. Потім залишити їх у маринаді в прохолодному місці на 3 – 4 дні.
Гриби викласти на тарілку, оздобити скибочками лимона та дрібно посіченою зеленою цибулею. Заправити олією або майонезом.