Зміст
Інгредієнти
фарш свинячий – 300 г цибуля ріпчаста – 2 головки часник – 3 зубчики грудинка копчена – 80 г капуста білокачанна – 200 г морква – 100 г гарбуз – 100 г перець сіль
Приготування
Свинячий фарш змішайте з подрібненою цибулею, часником і грудинкою. Посоліть, поперчіть за смаком.
Використовуючи харчову плівку, сформуйте ковбаски (вузлики краще зав’язати).
Опустіть їх в киплячу воду і варіть хвилин 10.
Готові ковбаски звільніть від плівок і готуйте на грилі 5-10 хвилин.
Як гарнір в них підійде тушкована капуста: нашинкуйте капусту, викладіть на сковороду, додайте цибулю, моркву і гарбуз. Підлийте трохи води, посоліть, поперчіть і тушкуйте близько 10 хвилин.