Домашні ковбаски з гарніром з капусти, моркви та гарбуза

Домашні ковбаски з гарніром з капусти, моркви та гарбуза

Інгредієнти

фарш свинячий – 300 г
цибуля ріпчаста – 2 головки
часник – 3 зубчики
грудинка копчена – 80 г
капуста білокачанна – 200 г
морква – 100 г
гарбуз – 100 г
перець
сіль

Приготування

Свинячий фарш змішайте з подрібненою цибулею, часником і грудинкою. Посоліть, поперчіть за смаком.

Використовуючи харчову плівку, сформуйте ковбаски (вузлики краще зав’язати).

Опустіть їх в киплячу воду і варіть хвилин 10.

Готові ковбаски звільніть від плівок і готуйте на грилі 5-10 хвилин.

Як гарнір в них підійде тушкована капуста: нашинкуйте капусту, викладіть на сковороду, додайте цибулю, моркву і гарбуз. Підлийте трохи води, посоліть, поперчіть і тушкуйте близько 10 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: