Зміст
Інгредієнти
свинина – 400 г.
помідори – 4 шт.
редис – 300 г.
цибуля – 1 шт.
лаваш середньої товщини – 6 шт.
зелений салат – пучок
кетчуп
сіль
лимон -1/2 шт.
чорний мелений перець за смаком
олія для смаження
Приготування буріто зі свинини
Свинину нарізати маленькими кусочками. Посолити, поперчити і обсмажити на олії до появи рум’яної скоринки.
Помідори і редис нарізати кружальцями. Цибулю нарізати півкільцями, скропити лимонним соком і трохи розім’яти руками.
Лаваш розгорнути, вкласти листя салату, свинину, помідори, редиску, цибулю, посолити, полити кетчупом. Загорнути буріто у вигляді конверта. Замість кетчупу в буріто можна використовувати будь-який соус.