Дієтичні котлети з болгарським перцем

Дієтичні котлети з болгарським перцем

Інгредієнти

1 кг фаршу (яловичина навпіл з індичатиною або курятиною)
2 цибулини
3 середніх болгарських перцю (краще різних кольорів)
6 зубчиків часнику
2 яйця
петрушка або кінза
кунжутне насіння для посипання

Приготування

Фарш пропустити через м’ясорубку, разом з цибулею, часником і зеленню, посолити, додати яйця і нарізаний кубиками перець.

Якщо фарш вийшов густий, додати трохи води.

Запікати котлети краще в духовці на змащеному олією деку або обсмажити на невеликій кількості масла на маленькому вогні.

Котлети подавати з овочевим гарніром.

Подобається допис? Поділіться з друзями: