Домашня печінкова ковбаса

Домашня печінкова ковбаса

Інгредієнти

печінка – 1 кг.
перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
крупа манна – 6 ст. л.
сало свіже – 200 г.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
яйце – 3 шт.
сіль – 1 ч. л.

Приготування

Для приготування домашньої печінкової ковбаси знадобиться печінка, сало, цибуля, курячі яйця, манна крупа, сіль, чорний перець і додатково харчова плівка (або поліетиленові пакети) і нитки.

Печінку добре промити під проточною водою і нарізати кубиками.

Перекрутити печінку і ріпчасту цибулю через м’ясорубку.

Сало нарізати дрібними кубиками.

У печінково-цибульний фарш додати сало, вбити 2 яйця.

Всипати манну крупу, посолити і поперчити фарш за смаком. Ретельно перемішати.

Викласти в поліетиленові пакети, зв’язати з двох сторін нитками, щільно утрамбовуючи фарш, щоб вийшло два печінкових «валика».

Відварювати ковбасу в киплячій воді близько 45-50 хвилин, періодично перевертати, щоб ковбаса проваривалась з усіх боків. Подавати до столу, коли ковбаса повністю охолоне.

Подобається допис? Поділіться з друзями: