Зміст
Інгредієнти
булочки для гамбургерів – 4 шт.
м’ясний фарш – 300 г.
яйце – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
помідор – 1 шт.
огірок – 1 шт.
майонез, сіль і чорний мелений перець – за смаком
Приготування дитячих гамбургерів
Змішати фарш з яйцем, додати сіль і чорний мелений перець. Вимішати, сформувати чотири плоскі котлети та обсмажити до готовності.
Булочки розрізати навпіл. Огірок і помідор нарізати кружечками, цибулю – півкільцями.
На змащену майонезом нижню частину кожної булочки викласти котлету, кружечок помідора, два кружальця огірка і цибулю.
Злегка посолити і накрити другою половинкою булочки. Намалювати на булочці смішні личка з допомогою кетчупу і майонезу.