Зміст
Інгредієнти
500 г. курячого філе 300 г. апельсинів 150 г. лимонів 200 г. цибулі 2 зубчики часнику 125 г. апельсинового або персикового йогурту червоний мелений перець сіль олія
Приготування
З одного апельсина зняти цедру. Вичавити сік з апельсинів і лимона. Цибулю нарізати півкільцями. Філе нарізати невеликими шматочками. У сік додати 1 ч.л. червоного перцю, видавлений через часникодавку часник, посолити. Додати цибулю, перемішати.
У маринад додати філе, перемішати, поставити в холодильник на 1 годину. Потім філе вийняти, цибулю викинути, маринад процідити.
На олії обсмажити філе. Додати маринад, тушкувати 20 хвилин.
Додати йогурт і цедру, тушкувати ще 5-7 хвилин.