Куряче філе в листковому тісті

Куряче філе в листковому тісті

Інгредієнти для курячого філе

куряча грудка – 1 подвійна
червоний перець – 1 чайна ложка
приправа типу Вегета – 1 чайна ложка
часник – 1 великий зубчик
чебрець
олія для смаження

Для тіста

яйце – 2 шт.
борошно, щоб тісто було щільним
газована мінеральна вода – 1 столова ложка
паприка – 1 чайна ложка
порошок кайенского перцю – 0,5 чайної ложки
жменька свіжої петрушки

Час приготування: 40 хвилин

Приготування курячого філе в листковому тісті

Поділити курячу грудку на 4 рівні частини. Замаринувати м’ясо, посипавши подрібненим часником, змішаним з приправою, чебрецем, перцем та сіллю. Залишити курячу грудинку маринуватися на 30 хвилин.

Далі замісити тісто, розкачати його та нарізати рівними клаптиками.

Подобається допис? Поділіться з друзями: