Зміст
Інгредієнти для курячого філе
куряча грудка – 1 подвійна червоний перець – 1 чайна ложка приправа типу Вегета – 1 чайна ложка часник – 1 великий зубчик чебрець олія для смаження
Для тіста
яйце – 2 шт. борошно, щоб тісто було щільним газована мінеральна вода – 1 столова ложка паприка – 1 чайна ложка порошок кайенского перцю – 0,5 чайної ложки жменька свіжої петрушки
Час приготування: 40 хвилин
Приготування курячого філе в листковому тісті
Поділити курячу грудку на 4 рівні частини. Замаринувати м’ясо, посипавши подрібненим часником, змішаним з приправою, чебрецем, перцем та сіллю. Залишити курячу грудинку маринуватися на 30 хвилин.
Далі замісити тісто, розкачати його та нарізати рівними клаптиками.