Зміст
Інгредієнти
свинина – 4 шматочки гриби заморожені або свіжі – 150-200 гр. помідор – 1 шт. сир – 200-250 гр. майонез сіль, спеції – за смаком
Приготування
Нарізане порційними шматками м’ясо відбиваємо через плівку і викладаємо на змащене маслом деко. Додаємо сіль і спеції.
Знімаємо з помідора шкірку (опустивши для того в окріп на хвилину), ріжемо кружальцями і викладаємо на м’ясо.
Сир натираємо на крупній тертці. Частина викладаємо на м’ясо з помідорами (приблизно 1/3).
Гриби викладаємо на сир, можна попередньо не розморожувати. Потім поливаємо майонезом (в дуже помірних кількостях), солимо і посипаємо сиром, що залишився. Ставимо в духовку при 200 градусах хвилин на 20.