М’ясо по-купецькому з грибами

М'ясо по-купецькому з грибами

Інгредієнти

свинина – 4 шматочки
гриби заморожені або свіжі – 150-200 гр.
помідор – 1 шт.
сир – 200-250 гр.
майонез
сіль, спеції – за смаком

Приготування

Нарізане порційними шматками м’ясо відбиваємо через плівку і викладаємо на змащене маслом деко. Додаємо сіль і спеції.

Знімаємо з помідора шкірку (опустивши для того в окріп на хвилину), ріжемо кружальцями і викладаємо на м’ясо.

Сир натираємо на крупній тертці. Частина викладаємо на м’ясо з помідорами (приблизно 1/3).

Гриби викладаємо на сир, можна попередньо не розморожувати. Потім поливаємо майонезом (в дуже помірних кількостях), солимо і посипаємо сиром, що залишився. Ставимо в духовку при 200 градусах хвилин на 20.

Подобається допис? Поділіться з друзями: