Новорічні мішечки

Новорічні мішечки

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти на 9 порцій

гомілка куряча – 9 шт.
тісто листкове – 500 г
цибуля ріпчаста – 1 шт.
сир твердий – 75 г
олія – 1 ч. ложка

Приготування

Курячу гомілку приготуйте в мультиварці на пару (без солі і спецій).

Листкове дріжджове тісто розморозьте. Повинно вийти 5 пластів.

Цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору.

Сир натріть на дрібній тертці. Змішайте з остиглою обсмаженою цибулею.

Тісто розділіть на 10 квадратів, з 10-го квадрата зробіть «мотузочки».

У середину кожного квадратика викладіть по 1 ложці начинки (цибуля з сиром), зверху помістіть вертикально гомілку, підійміть краї тіста вгору. Зав’яжіть «мотузочком» з тіста.

Випікайте 5-7 хвилин при 220 °С, потім зменшіть нагрів до 180 °С і випікайте вироби 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: