Час приготування: 1 година 10 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 9 порцій
гомілка куряча – 9 шт. тісто листкове – 500 г цибуля ріпчаста – 1 шт. сир твердий – 75 г олія – 1 ч. ложка
Приготування
Курячу гомілку приготуйте в мультиварці на пару (без солі і спецій).
Листкове дріжджове тісто розморозьте. Повинно вийти 5 пластів.
Цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору.
Сир натріть на дрібній тертці. Змішайте з остиглою обсмаженою цибулею.
Тісто розділіть на 10 квадратів, з 10-го квадрата зробіть «мотузочки».
У середину кожного квадратика викладіть по 1 ложці начинки (цибуля з сиром), зверху помістіть вертикально гомілку, підійміть краї тіста вгору. Зав’яжіть «мотузочком» з тіста.
Випікайте 5-7 хвилин при 220 °С, потім зменшіть нагрів до 180 °С і випікайте вироби 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки.