Паштет для людей, які не люблять м’ясний паштет. Паштет по даному рецепту сподобається всім.
Інгредієнти:
червона сочевиця – 600 г.
морква – 2 шт.
цибуля – 1 шт.
вершкове масло – 1 ст. ложка
середня селера – 1/2 шт.
невеликий корінь петрушки – 1 шт.
яйце – 3 шт.
часник – 3 зубчики
свіжий корінь імбиру – 2 см.
сіль і перець
Приготування паштету з червоної сочевиці
Нарізати цибулю і тушкувати у вершковому маслі, додати терту моркву, петрушку, селеру і імбир. Потім додати сочевицю і залити окропом так, щоб були покриті овочі.
Приправити за смаком і варити 15-20 хвилин. Додати товчений часник, змішати блендером.
Все викласти на папір для випічки і випікати близько 30 хвилин при 160 градусах в духовці.
Перевірити як запікається паштет з допомогою сухої дерев’яної палички.
Необхідно остудити паштет у формі.
Можна подавати паштет, наприклад, з журавлинним соусом.