Печені реберця

Печені реберця

Інгредієнти

реберця (свинячі, баранячі) – 700 г
спеції за смаком
майонез – 100 г
кетчуп – 100 г
гірчиця – 100 г
цибуля – 1 шт.
олія

Приготування

Реберця вимийте і обсушіть серветкою. Цибулю наріжте кільцями. Реберця поріжте порційно і замаринуйте їх разом з цибулею на пару годин в суміші зі спецій, майонезу, гірчиці та кетчупу.

Змастіть форму для запікання олією. Викладіть реберця і цибулю в форму і поставте в духову шафу, попередньо розігріту до 180 С. Ця страва готується дуже швидко, буквально протягом 5-8 хвилин, тому будьте уважні, щоб не пересушити м’ясо.

Готовність реберець можна визначити по рум’яній скоринці, дивовижному аромату і підвищенному слиновиділенню у ваших домочадців.

Сміливо додавайте цей рецепт реберець в духовці в свою кулінарну скарбничку, адже він завжди виручить вас, якщо раптом до вас завітають гості або просто знайдуться справи поцікавіше, ніж цілий вечір стояти біля плити.

Подобається допис? Поділіться з друзями: