Зміст
Інгредієнти
реберця (свинячі, баранячі) – 700 г спеції за смаком майонез – 100 г кетчуп – 100 г гірчиця – 100 г цибуля – 1 шт. олія
Приготування
Реберця вимийте і обсушіть серветкою. Цибулю наріжте кільцями. Реберця поріжте порційно і замаринуйте їх разом з цибулею на пару годин в суміші зі спецій, майонезу, гірчиці та кетчупу.
Змастіть форму для запікання олією. Викладіть реберця і цибулю в форму і поставте в духову шафу, попередньо розігріту до 180 С. Ця страва готується дуже швидко, буквально протягом 5-8 хвилин, тому будьте уважні, щоб не пересушити м’ясо.
Готовність реберець можна визначити по рум’яній скоринці, дивовижному аромату і підвищенному слиновиділенню у ваших домочадців.
Сміливо додавайте цей рецепт реберець в духовці в свою кулінарну скарбничку, адже він завжди виручить вас, якщо раптом до вас завітають гості або просто знайдуться справи поцікавіше, ніж цілий вечір стояти біля плити.