Реберця у вині

Реберця у вині

Інгредієнти

реберця – 2 кг.
газована мінеральна вода – 2 склянки
лимон – 1 шт.
червоне сухе вино
сіль
чорний мелений перець і приправа "до шашлику" – за смаком

Приготування реберець у вині

Реберця викласти в посуд, посолити, поперчити, додати приправу, видавити сік з лимона, гарненько перемішати і залити газованою мінеральною водою.

Накрити посуд кришкою і поставити в прохолодному місці на 10-12 години. Жарити реберця на решітці мангалу, час від часу збризкуючи вином. Подавати з кетчупом.

Смачні реберця можна приготувати і в мікрохвильовці на режимі "Гриль". Вистачить 30 хвилин для їх приготування. (Але через 15 хвилин реберця потрібно буде перевернути).

Подобається допис? Поділіться з друзями: