Роли з курячою грудкою “Самурай”

Роли з курячою грудкою  "Самурай"

Інгредієнти

водорості норі – 1 упаковка
варені курині грудки – 300 г.
рис для суші – 1/2 склянки
огірок – 1 шт.
соус теріякі – 100 мл.
петрушка – 8 гілочок

Приготування ролів "Самурай"

Приготувати рис по інструкції на упаковці. Грудки і огірок нарізати довгими смужками.

Норі укласти на рогожу блискучою стороною вниз і розподілити на них рис. Викласти в центр куряче м’ясо, листя петрушки, огірок. За допомогою циновки звернути норі і надати форму бруска. Зняти циновку і акуратно нарізати брусок на роли, викласти їх на тарілку і полити соусом.

Зверніть увагу, що перед роботою з рисом варто змочити руки у воді, змішаною з крапелькою оцту.

Подобається допис? Поділіться з друзями: