Час приготування – 1 година + охолодження
Зміст
Інгредієнти на 2 порції
м’якоть свинини – 300 г гірчиця – 1 ст. ложка апельсин – 1 шт. йогурт – 1/2 склянки насіння коріандру і корінь імбиру мелені по 1/2 ч. ложки соус томатний – 1 ст. ложка олія – 2 ст. ложки перець чорний мелений сіль
Приготування
Апельсин очистіть. Виріжте часточки з мембран і наріжте м’якоть кубиками. Змішайте гірчицю з томатним соусом, олією, коріандром, імбиром, сіллю і перцем. М’ясо наріжте тонкими прямокутними шматочками і злегка відбийте.
Змастіть м’ясні скибочки з одного боку приготовленою сумішшю, зверху викладіть шматочки апельсинів. Скрутіть рулетики і скріпіть їх шпажками. Викладіть рулетики в контейнер-пароварку. Готуйте в програмі «Варка на пару» 45 хвилин. Охолодіть, накривши пергаментом.
При подачі викладіть рулетики на блюдо. Полийте йогуртом, оформіть листочками базиліку і консервованими овочами.