Зміст
Інгредієнти
рибне філе – 250 г.
яйця – 1 шт.
цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
морква – 1 шт.
хліб – 1 скибочка
сушена зелень – 1 ч. л.
вершки – 50 мл.
борошно – 1 ст. л.
панірувальні сухарі
олія для смаження
сіль за смаком
Приготування рибних паличок
Філе промити, обсушити і пропустити через м’ясорубку разом з цибулею і морквою.
Хліб замочити у вершках і віджати.
Додати до філе хліб, яйце, спеції, сіль, зелень, борошно, розмішати за допомогою погружного блендера. Сформувати палички, обваляти в сухарях і обсмажити на олії.
Якщо ви приготували занадто багато рибних паличок, частину можна заморозити і смажити по необхідності.