“Олів’є-рулет” прекрасна закуска-салат для святкового столу, точно не залишиться до кінця свята.
Час приготування: 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти для закуски “Олів’є-рулет”
варена ковбаса – 100 г
картопля – 2 шт.
яйця – 2 шт.
огірки мариновані – 2 шт.
морква – 1 шт.
лист тонкого лаваша – 1 шт.
сирок плавлений – 2 ст. л.
майонез – 1 ст. л.
Приготування закуски “Олів’є-рулет”
Овочі попередньо очистити і відварити. Розстелити лаваш на робочій поверхні і дати трохи полежати. Добре змастити плавленим сиром.
Ковбасу натерти на тертці. Викласти шар ковбаси на лаваш.
Шар відвареної тертої моркви.
Шар відвареної тертої картоплі.
Шар тертих маринованих огірків.
Нанести сітку з майонезу дуже тонко.
Посипати тертими вареними яйцями.
Згорнути в рулет.
Нарізати невеликими скибочками.
Викласти на блюдо і прикрасити зеленню.
Можна подавати “Олів’є-рулет” до столу.