Закуска “Олів’є-рулет”

Закуска "Олів'є-рулет"

“Олів’є-рулет” прекрасна закуска-салат для святкового столу, точно не залишиться до кінця свята.

Час приготування: 20 хвилин

Інгредієнти для закуски “Олів’є-рулет”

варена ковбаса – 100 г
картопля – 2 шт.
яйця – 2 шт.
огірки мариновані – 2 шт.
морква – 1 шт.
лист тонкого лаваша – 1 шт.
сирок плавлений – 2 ст. л.
майонез – 1 ст. л.

Приготування закуски “Олів’є-рулет”

Овочі попередньо очистити і відварити. Розстелити лаваш на робочій поверхні і дати трохи полежати. Добре змастити плавленим сиром.

Ковбасу натерти на тертці. Викласти шар ковбаси на лаваш.

Шар відвареної тертої моркви.

Шар відвареної тертої картоплі.

Шар тертих маринованих огірків.

Нанести сітку з майонезу дуже тонко.

Посипати тертими вареними яйцями.

Згорнути в рулет.

Нарізати невеликими скибочками.

Викласти на блюдо і прикрасити зеленню.

Можна подавати “Олів’є-рулет” до столу.

Приготування закуски “Олів’є-рулет”: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: