Зміст
Інгредієнти
400 г свинячої шиї400 г куриної грудки
500 г яловичої печінки
1,5 ч.л. універсальної приправи
50 г сушених грибів
2 цибулини
3 яйця
100 панірувальних сухарів
1 стакан хлібних крихт
1 щіпка меленого мускатного горіха
Приготування змішаного паштету
Наріжте свинячу шию і курячу грудку і варіть.
Додайте подрібнену печінку, гриби, подрібнену цибулю і варіть, поки все не стане м’яким.
Панірувальні сухарі добавте та перемішайте разом з вареним м’ясом, грибами та цибулею.
Додайте яйця, приправу, ретельно перемішайте.
Викладіть на сковороду, змащену жиром і посипану сухарями. Випікайте близько 50 хвилин при 180 градусах.