Чим можна замінити яйце в кулінарії

Чим можна замінити яйце в кулінарії

При приготуванні кулінарного виробу яйце можна замінити такими інгредієнтами:

1 яйце = 2 столові ложки молока + 1/2 столової ложки лимонного соку + 1/2 столової ложки соди

1 яйце = 2 столові ложки молока + 1/4 чайної ложки пекарского порошка

1 яйце = 2 столові ложки води + 1 столова ложка рослинної олії + 2 чайні ложки пекарського порошку

1 яйце = 2 столові ложки води + 2 чайні ложки пекарського порошку

1 яйце = 2 столові ложки кукурудзяного або картопляного крохмалю

1 яйце = 1 столова ложка сухого молока + 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю і 2 столові ложки води

При приготуванні солодкої випічки заміна така:

1 яйце = 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю + 2 столові ложки води

1 яйце = 1 банан, розім’ятий в пюре

Подобається допис? Поділіться з друзями: