Корисні поради щоб млинці вийшли неповторними

Корисні поради щоб млинці вийшли неповторними

Щоб млинці вийшли пишними, борошно потрібно просівати. Якщо борошно зберігалося на холоді, йому потрібно дати якийсь час постояти при кімнатній температурі.

Тісто готують, вливаючи в борошно воду або молоко тонкою цівкою (а не всипаючи борошно в рідину). Тісто потрібно ретельно перемішувати, не допускаючи утворення грудочок.

У тісто для млинців в якості розпушувача можна додати трохи харчової соди з лимонною, оцтовою кислотою або кислим молоком, кефіром, кислими фруктовими соками. Соду розмішують до розчинення і відразу додають у тісто.

Цукор і сіль в тісто для млинців краще додавати, попередньо розчинивши їх у воді в окремому посуді. Щоб крупиці цукру або солі, що не розчинилися, не попали в тісто, розчин потрібно процідити через марлю або дрібне сито.

Якщо ви пересолили тісто, приготуйте ще одну його порцію без солі і змішайте з тим, що було пересолене.

Подобається допис? Поділіться з друзями: