Бананове желе з шоколадом

Бананове желе з шоколадом

Інгредієнти

густа сметана – 500 г.
банан – 2 шт.
цукор – 100 г.
шоколад – 75 г.
швидкорозчинний желатин – 20 г.

Приготування

Сметану кімнатної температури перемішати з цукром. Залишити на 10 хвилин.

Залити желатин 100 мл гарячої води, ретельно перемішати і дати йому вистигнути до кімнатної температури.

Ще раз перемішати сметану до повного розчинення цукру, тоді додати желатин і легко збити міксером.

Банани почистити, порізати кубиками і викласти в креманки. Залити сметанною сумішшю і поставити в холодильник на 1-2 години, щоб желе повністю застигло.

Потерти шоколад на дрібній тертці і оздобити ним десерт перед подачею до столу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: