Зміст
Інгредієнти
3 пачки полуничного або вишневого желе 2 пачки желе з ківі або лимона (чим яскравіше тим краще) 2 банки згущеного молока 90 гр. звичайного желатину
Приготування
Розведіть всі 3 желе відповідно до інструкції на упаковці або приготуйте желе самі.
Збийте згущене молоко.
Розведіть желатин, налийте в чашку ( 250 мл ) гарячої води, яка щойно закипіла і замочіть желатин, помішуйте його до зникнення крупинок.
Змішайте желатин зі згущеним молоком.
Підготуйте суху форму, застелите її харчовою плівкою, таким чином, щоб ви могли потім дістати желе за допомогою плівки (краю плівки повинні звисати з форми).
Залийте спочатку червоний шар желе, поставте в холодильник на 10-15 хвилин.
Потім залийте вершковою желе і знову в холодильник на 10-15 хвилин.
Потім залийте зелене желе і також в холодильник на 10-15 хвилин.
Потім таким же чином залийте вершкове – червоне – вершкове.
Далі зелене – вершкове – червоне.
Прибрати в холодильник на 2 години.
Дістати з форми, розрізати на квадрати і подавати.