Зміст
Інгредієнти желе з кави
мелена кава – 3 чайні ложки
молоко – 3 чашки
білий цукор – 3 столові ложки
картопляне борошно – 3 столові ложки
вода – 1/6 склянки
Приготування кавового желе
Каву потрібно додати в киплячу воду і варити, накривши кришкою.
2,5 склянки молока необхідно вилити у киплячу воду.
Додати цукор, добре перемішати і довести до кипіння. Каву заварити і додати в молоко.
В 1/2 чашки холодного молока, слід додати картопляне борошно і ретельно перемішати. Отриману таким чином суміш необхідно налити молоко до приготовленої суміші з молока і кави, ретельно перемішати і довести до кипіння, постійно помішуючи.
Кавове желе можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.