Кавове желе

Кавове желе

Інгредієнти желе з кави

мелена кава – 3 чайні ложки
молоко – 3 чашки
білий цукор – 3 столові ложки
картопляне борошно – 3 столові ложки
вода – 1/6 склянки

Приготування кавового желе

Каву потрібно додати в киплячу воду і варити, накривши кришкою.

2,5 склянки молока необхідно вилити у киплячу воду.

Додати цукор, добре перемішати і довести до кипіння. Каву заварити і додати в молоко.

В 1/2 чашки холодного молока, слід додати картопляне борошно і ретельно перемішати. Отриману таким чином суміш необхідно налити молоко до приготовленої суміші з молока і кави, ретельно перемішати і довести до кипіння, постійно помішуючи.

Кавове желе можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Подобається допис? Поділіться з друзями: